1887

Abstract

The redevelopment of Gedling Colliery in Nottinghamshire, UK, for a 38 hectare mixed use<br>development provided a number of challenges for the geotechnical design engineers. Particular<br>difficulty arose from the main access road to the new development, which was to be constructed on a<br>12m high embankment, traversing a historical railway tunnel.

Loading

Article metrics loading...

/content/papers/10.3997/2214-4609-pdb.157.sageep079
2009-03-29
2021-01-20
Loading full text...

Full text loading...

http://instance.metastore.ingenta.com/content/papers/10.3997/2214-4609-pdb.157.sageep079
Loading
This is a required field
Please enter a valid email address
Approval was a Success
Invalid data
An Error Occurred
Approval was partially successful, following selected items could not be processed due to error